Bankwerker – 1 fte – Hengelo

Heb jij een vaste hand om onze hoogwaardige producten voor de vliegtuigbranche fijnmechanisch af te werken? Dan is deze functie als Bankwerker echt iets voor jou! Wij leren je graag kennen tijdens een kennismaking bij PM Aerotec en wie weet zijn wij een match!

Wie zijn wij?
PM Aerotec levert een substantiële bijdrage aan projecten voor defensie, luchtvaart, aerospace, semiconductor, optical en medische markten. Vele jaren ervaring heeft PM Aerotec een waardevolle partner gemaakt voor deze industrieën waar innovatie de primaire drijfveer is. Door inventieve benadering van projecten en voortdurende optimalisaties van de productiefaciliteiten wordt PM Aerotec gezien als een betrouwbare technisch en commerciële partner. Daarbij verzorgen wij de hele keten, van ruw materiaal, inkoopdelen tot oppervlakte behandeling, montage en testen.

Wat ga je doen?
In de functie van Bankwerker ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige afwerking van complexe hoogwaardige fijnmechanische onderdelen van diverse materiaalsoorten.
Je voert deze werkzaamheden op een veilige manier uit en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

Jij biedt ons:
– Je hebt een afgeronde opleiding VMBO Metaaltechniek basisberoepsgerichte leerweg of MBO niveau 2 richting Metaal;
– Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Fijnmechanisch Bankwerker binnen een industriële omgeving;
– Je bent in staat werktuigbouwkundige tekeningen te lezen;
– Je hebt een vaste hand, aangezien een grote mate handvaardigheid en nauwkeurigheid is vereist;
– Je kunt zelfstandig werken binnen ons huidige team;
– Je hebt passie voor het vak en bent praktisch ingesteld;
– Je vindt orde en netheid op je werkplek belangrijk;
– Je woont in de omgeving van Hengelo.

Wij bieden jou:
Een uitdagende baan in een stimulerende en internationale werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals collectiviteitskorting op de zorgverzekering en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Eigen initiatief en een grote mate van vrijheid in handelen zijn bij ons vaste uitgangspunten. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op goede coaching. PM Aerotec verwacht namelijk van jou dat jij je blijft ontwikkelen.

Jouw sollicitatie:
Word jij enthousiast van deze baan en spreekt jou onze organisatie aan? En wil jij het maximale uit jezelf halen? Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@pmaerotec.nl t.a.v. Mariëlle van der Meché, HR Adviseur.
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met onze Productieleider, Jos Olthuis.
Hij is bereikbaar op telefoonnummer 074 – 24 34 234.

 Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

© 2019 | PM-GROUP Webdesign: StandOut Reclame