Leerling Bankwerker/Monteur – 1 fte – Almere

Heb jij een vaste hand om onze hoogwaardige producten voor de vliegtuigbranche fijnmechanisch af te werken? Ben jij de persoon die wil leren om vanaf een technische tekening een prachtig product te kunnen monteren? Dan is deze functie waarin je intern opgeleid wordt om de taken als Bankwerker en Monteur te kunnen vervullen echt iets voor jou!
Wij leren je graag kennen tijdens een kennismaking bij PM Precision en wie weet zijn wij een match!

Wie zijn wij?
PM Precision levert een substantiële bijdrage aan projecten voor defensie, luchtvaart, aerospace, semiconductor, optical en medische markten.
Vele jaren ervaring heeft PM Precision een waardevolle partner gemaakt voor deze industrieën waar innovatie de primaire drijfveer is. Door inventieve benadering van projecten en voortdurende optimalisaties van de productiefaciliteiten wordt PM Precision gezien als een betrouwbare technisch en commerciële partner. Daarbij verzorgen wij de hele keten, van ruw materiaal, inkoopdelen tot oppervlakte behandeling, montage en testen.

Wat ga je doen?
In de functie van Bankwerker verricht je alle voorkomende afbraamwerkzaamheden ten behoeve van onze hoogwaardige productie-onderdelen door middel van het gebruik van verschillende technieken.
Als monteur verzorg je zelfstandig de montage van onze productie-onderdelen volgens de montage-instructies.
In beide functies heb je te maken met repeterende producten in series van circa 20 stuks met de nodige varianten.

Jij biedt ons:
– Je hebt een afgeronde opleiding VMBO Metaaltechniek basisberoepsgerichte leerweg of MBO niveau 2 Constructiebankwerker;
– Je bent genegen om intern opgeleid te worden;
– Je hebt affiniteit met metaal en techniek;
– Je kunt zelfstandig werken binnen ons huidige team;
– Je hebt een vaste hand, aangezien een grote mate handvaardigheid is vereist;
– Je vindt orde en netheid op je werkplek belangrijk;
– Je woont in de omgeving van Almere.

Wij bieden jou:
Een uitdagende baan in een stimulerende en internationale werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals collectiviteitskorting op de zorgverzekering en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Eigen initiatief en een grote mate van vrijheid in handelen zijn bij ons vaste uitgangspunten. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op goede coaching. PM Precision verwacht namelijk van jou dat jij je blijft ontwikkelen.

Jouw sollicitatie:
Word jij enthousiast van deze baan en spreekt jou onze organisatie aan? En wil jij het maximale uit jezelf halen? Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@pmaerotec.nl t.a.v. Mariëlle van der Meché, HR Adviseur.
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met onze Productieleider, Ron de Boer.
Hij is bereikbaar op telefoonnummer 036 – 523 13 98.

 Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

© 2019 | PM-GROUP Webdesign: StandOut Reclame