Medewerker visuele controle – 1 fte – Hengelo

Zorg jij met jouw nauwkeurigheid voor een perfecte visuele controle van onze producten? Ben jij de medewerker die zorgt voor het onderkennen en correct afhandelen van afwijkingen van productie? Dan is deze functie echt iets voor jou! Wij leren je graag kennen tijdens een kennismaking bij PM Aerotec en wie weet zijn wij een match!

Wie zijn wij?
PM Aerotec levert een substantiële bijdrage aan projecten voor defensie, luchtvaart, aerospace, semiconductor, optical en medische markten.
Vele jaren ervaring heeft PM Aerotec een waardevolle partner gemaakt voor deze industrieën waar innovatie de primaire drijfveer is. Door inventieve benadering van projecten en voortdurende optimalisaties van de productiefaciliteiten wordt PM Aerotec gezien als een betrouwbare technisch en commerciële partner.
Daarbij verzorgen wij de hele keten, van ruw materiaal, inkoopdelen tot oppervlakte behandeling, montage en testen.

Wat ga jij doen?
Als Medewerker visuele controle ben je verantwoordelijk voor de visuele controle van onze producten. Tevens draag je zorg voor de controle en verwerking van de vereiste certificaten.
Je valt hiërarchisch onder de QA-Manager.

Concrete taken hierbij zijn:
– Het visueel controleren van onze producten;
– Het onderkennen, registreren en afhandelen van afwijkingen van productie conform keuringsinstructies en/of werkinstructies;
– Het controleren en verwerken van bijbehorende productcertificaten;
– Het uitvoeren van lichte montagewerkzaamheden.

Jij biedt ons
– Kennis van en ervaring met het Office-pakket;
– Ervaring met visuele controle van producten binnen een productie-omgeving is een pré;
– Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan in een stimulerende en internationale werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals collectiviteitskorting op de zorgverzekering en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Eigen initiatief en een grote mate van vrijheid in handelen zijn bij ons vaste uitgangspunten. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op goede coaching.

Jouw sollicitatie
Word jij enthousiast van deze baan en spreekt jou onze organisatie aan? Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@pmaerotec.nl t.a.v. Mariëlle van der Meché, HR Adviseur.

 Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

© 2019 | PM-GROUP Webdesign: StandOut Reclame