Montagemedewerker – 1 fte – Hengelo

Wie zijn wij?
PM Aerotec levert een substantiële bijdrage aan projecten voor defensie, luchtvaart, aerospace, semiconductor, optical en medische markten.
Vele jaren ervaring heeft PM een waardevolle partner gemaakt voor deze industrieën waar innovatie de primaire drijfveer is. Door inventieve benadering van projecten en voortdurende optimalisaties van de productiefaciliteiten wordt PM gezien als een betrouwbare technisch en commerciële partner. PM Aerotec levert zijn hightech producten inclusief machining en (electro)mechanische montage. Daarbij verzorgen wij de hele keten, van ruw materiaal, inkoopdelen tot oppervlakte behandeling, montage en testen.

Wat ga je doen?
In de functie van Montagemedewerker krijg je onderdelen en materialen aangeleverd die je vervolgens in elkaar dient te zetten aan de hand van een tekening of een werkplan.
De werkzaamheden bestaan uit het schroeven, boren, klinken en lijmen van plaatwerksamenstellingen.

Jij biedt ons
– Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde MBO-opleiding richting Constructiewerker
niveau 2;
– Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
– Je hebt ervaring in het werken met diverse soorten gereedschap en materialen;
– Je hebt technisch inzicht om tekeningen te kunnen lezen;
– Je bezit een ‘no-nonsense’ aanpakkersmentaliteit en neemt verantwoordelijkheid;
– Je kunt goed samenwerken, maar bent tevens in staat om ook zelfstandig werkzaam te zijn;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Hengelo.

Wij bieden jou
Een interessante baan in een groeiende en internationale werkomgeving waarin wij eigen initiatief waarderen en wij jou een grote mate van vrijheid in handelen geven. Wij bieden volop ruimte voor persoonlijke groei. PM Aerotec verwacht namelijk van jou dat jij je blijft ontwikkelen.
Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals collectiviteitskorting op de zorgverzekering en opleidingsmogelijkheden.

Jouw sollicitatie
Word jij enthousiast van deze baan en spreekt jou onze organisatie aan?
Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@pmaerotec.nl t.a.v. Mariëlle van der Meché, HR Adviseur.

© 2019 | PM-GROUP Webdesign: StandOut Reclame