Plaatwerker – 1 fte – Hengelo

Heb jij passie voor plaatbewerkingen en kun jij met jouw doorzettingsvermogen onze verdere groei helpen waar te maken binnen de Plaatwerkerij van ons high tech bedrijf?
Dan is deze functie echt iets voor jou! Wij leren je graag kennen tijdens een kennismaking bij PM Aerotec en wie weet zijn wij een match!

Wie zijn wij?
PM Aerotec levert een substantiële bijdrage aan projecten voor defensie, luchtvaart, Aerospace, semiconductor, optical en medische markten.

Vele jaren ervaring heeft PM Aerotec een waardevolle partner gemaakt voor deze industrieën waar innovatie de primaire drijfveer is. Door inventieve benadering van projecten en voortdurende optimalisaties van de productiefaciliteiten wordt PM Aerotec gezien als een betrouwbare technisch en commerciële partner.
Daarbij verzorgen wij de hele keten, van ruw materiaal, inkoopdelen tot oppervlakte behandeling, montage en testen.

Wat ga je doen?
In de functie van Plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van plaatbewerkingen. Aangezien wij werkzaam zijn voor onder andere de luchtvaartindustrie en defensie werken wij in een high tech omgeving en gaat het bij ons om precisie plaatbewerking. Je valt hiërarchisch onder de Manager Operations PM Sheetmetal.

Concrete taken zijn:
– Het voorbereiden en uitvoeren van plaatbewerkingen binnen de Plaatwerkerij;
– Het walsen en richten van producten;
– Het tappen, verzinken en ruimen van gaten;
– Het aanbrengen van persmoeren en persstiften;
– Het buigen van pijpen en assen.

Jij biedt ons
Minimaal MBO Constructiebankwerker niveau 3 of soortgelijke opleiding;
– Je bent in staat productietekeningen te lezen;
– Je kunt zelfstandig productieopdrachten uitvoeren volgens vastgelegde specificaties;
– Je voorkeur gaat uit naar kleine series en het dunnere plaatwerk tot ongeveer 3 mm is wat je zoekt;
– Het bezitten van ervaring en vaardigheden in de plaatbewerkingstechnieken is een pré;
– Je werkt kwaliteitsbewust;
– Je hebt doorzettingsvermogen en hebt een oplossingsgerichte instelling.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan in een stimulerende en internationale werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals collectiviteitskorting op de zorgverzekering en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Eigen initiatief en een grote mate van vrijheid in handelen zijn bij ons vaste uitgangspunten. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op goede coaching.

Jouw sollicitatie
Word jij enthousiast van deze baan en spreekt jou onze organisatie aan? En wil jij het maximale uit jezelf halen? Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@pmaerotec.nl t.a.v. Mariëlle van der Meché, HR Adviseur.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Rick de Jonge, Manager Operations PM Sheetmetal en hij is bereikbaar op telefoonnummer 074-24 34 234.

© 2019 | PM-GROUP Webdesign: StandOut Reclame