Buiger – 1 fte – Hengelo

Wie zoeken wij?
Voor ons bedrijf HTM PSM (voorheen PM Aerotec) te Hengelo, vallend onder HTM Technologies, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Buiger.

Bij deze functie die een volgende stap in jouw technische loopbaan is, kom je terecht in een technische uitdagende omgeving die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Voel jij je prettig in een technische omgeving? Zie jij het als uitdaging om vanaf tekening onze plaatwerkdelen zelfstandig te buigen? Dan is deze functie echt iets voor jou en kijken uit naar jouw sollicitatie. Wij leren je graag kennen tijdens een kennismaking en wie weet zijn wij een match!

Meer over HTM Technologies
One stop shop voor precisie oplossingen – Geconcentreerde expertise
HTM Technologies is een leverancier van wereldklasse van hoge kwaliteit technische producten gemaakt door precisie bewerken als draaien, frezen, platte en cilindrische slijpen, lappen, plaatmetalen bewerking, grote bewerking en module montage.
Ons succesverhaal is gebaseerd op nieuwsgierigheid en de constante zoektocht naar nieuwe technologische kansen. Wij leveren complexe producten, assemblages en oplossingen voor de wereld van morgen. Onderscheidende resultaten van één lange termijn partner met een bewezen trackrecord op zeer veeleisende markten, zoals de luchtvaart, lucht-en defensieindustrie.
Precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is HTM Technologies.

Wat is jouw uitdaging als Buiger?
Als medewerker binnen HTM PSM werk je binnen een informele werksfeer met korte lijnen. Als Buiger ben je een belangrijke spil samen met jouw collega’s van de diverse afdelingen. Je werkt aan interessante projecten en wij verwachten dat je meedenkt in het werkproces.

Jouw belangrijkste taken als Buiger zijn:

  • Het zelfstandig buigen van plaatwerkdelen en onderdelen;
  • Het zelfstandig programmeren van de buigbank;
  • Het toepassen van de juiste werkvolgorde en werkmethode;
  • Het controleren van de uitgevoerde werkzaamheden;
  • Het bijhouden van de op order gewerkte uren.

Wat breng je mee als Buiger?

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 3 richting Metaal of de door werkervaring verkregen kennis is naar inhoud en niveau gelijkwaardig aan niveau 3;
  • Je bent in het bezit van ervaring en vaardigheden in de buigtechnieken;
  • Je bent in staat technische tekeningen en specificaties te lezen.


Wat heeft HTM PSM jou te bieden?
Werken bij HTM PSM betekent dat je onderdeel bent van een groeiende en internationale werkomgeving waarin wij eigen initiatief waarderen en wij jou een grote mate van vrijheid in handelen geven. Samenwerken op een professionele manier in een informele omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.  
Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er vele mogelijkheden om door te groeien.

Solliciteren of meer weten over deze vacature?
Word jij enthousiast van deze baan en spreekt jou onze organisatie aan?
Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@htm-technologies.com t.a.v. Mariëlle van der Meché, HR Adviseur.
Voor inhoudelijke vragen kun je tevens contact opnemen de afdeling HR via telefoonnummer 074 – 255 40 40.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2021 | PM-GROUP