CNC-Frezer 3,4,5-assig – 1 fte – Hengelo

Houd jij ervan om complexe producten te frezen? Is het je uitdaging om het maximale uit de machines te halen? Zo ja, dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Wie zijn wij?
PM Aerotec levert een substantiële bijdrage aan projecten voor defensie, luchtvaart, aerospace, semiconductor, optical en medische markten. Vele jaren ervaring heeft PM Aerotec een waardevolle partner gemaakt voor deze industrieën waar innovatie de primaire drijfveer is. Door inventieve benadering van projecten en voortdurende optimalisaties van de productiefaciliteiten wordt PM Aerotec gezien als een betrouwbare technisch en commerciële partner. Daarbij verzorgen wij de hele keten, van ruw materiaal, inkoopdelen tot oppervlakte behandeling, montage en testen.

Wat ga jij doen?
Als CNC Frezer verwachten wij dat je zelfstandig complexe freeswerkzaamheden kunt uitvoeren van klant specifieke productie met de modernste freesmachines (Grob/Hermle/Mazak/Matsuura).
Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het tijdig afleveren van de producten.

Concrete taken hierbij zijn:
– Bedienen van de CNC-freesmachines met verschillende besturingen zoals Siemens, Fanuc of Heidenhain voor zowel 3, 4, als 5-assig freeswerk;
– Werken met mallen en een nulpuntspansysteem;
– Instellen van machines en het uitvoeren van tussentijds controles;
– Verantwoordelijk voor de optimalisatie van gereedschappen en programma’s;
– Werken in 2-ploegendienst (vroege ochtend en namiddag).

Jij biedt ons
– Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding richting Verspanen niveau 3;
– Je hebt minimaal vijf jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
– Indien je ervaring hebt met programmeren is dit een pré;
– Je hebt kennis van veiligheids-, arbo-, milieu-, en kwaliteitsvoorschriften;
– Je kunt nauwkeurig werken;
– Je woont in de omgeving van Hengelo.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan in een stimulerende en internationale werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals collectiviteitskorting op de zorgverzekering en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Eigen initiatief en een grote mate van vrijheid in handelen zijn bij ons vaste uitgangspunten. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op goede coaching. PM Aerotec verwacht namelijk van jou dat jij je blijft ontwikkelen.

Jouw sollicitatie
Word jij enthousiast van deze baan en spreekt jou onze organisatie aan? En wil jij het maximale uit jezelf halen? Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@pmaerotec.nl t.a.v. Mariëlle van der Meché, HR Adviseur.

© 2020 | PM-GROUP