Teamleider Logistiek – 1 fte – Hengelo

Wie zoeken wij
Voor ons bedrijf PM Aerotec te Hengelo, vallend onder de PM Group, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Teamleider Logistiek.

Voel jij je prettig in een technische omgeving? Zie jij het als uitdaging om de logistieke processen van onze in- en uitgaande goederen gestroomlijnd te laten verlopen? Dan is deze functie echt iets voor jou! Wij leren je graag kennen tijdens een kennismaking en wie weet zijn wij een match!

Meer over PM Aerotec
PM Aerotec levert een substantiële bijdrage aan projecten voor defensie, luchtvaart, aerospace, semiconductor, optical en medische markten.
Vele jaren ervaring heeft PM een waardevolle partner gemaakt voor deze industrieën waar innovatie de primaire drijfveer is. Door inventieve benadering van projecten en voortdurende optimalisaties van de productiefaciliteiten wordt PM gezien als een betrouwbare technisch en commerciële partner.

Jouw kerntaken
De Teamleider Logistiek is samen met het team verantwoordelijk voor het logistieke proces zodanigdat er geen oponthoud in de uitvoering van het werkproces ontstaat. Het doel is continuïteit te realiseren, het zijn van de eerste leidinggevende en het altijd fysiek aanwezig zijn binnen de afdeling.  Door een voortrekkersrol te vervullen en na te denken over nieuwe doorstroomtechnieken, bezettingsgraden en andere methoden om zijn team efficiënt te laten werken, worden operationele problemen voorkomen of eventuele problemen snel opgelost.

Wat heb jij ons te bieden?

  • Een afgeronde MBO opleiding Logistiek niveau 4 of HBO opleiding richting Logistiek of Economie;
  • Bekwaam in genoemde taken en minimaal 5 jaar succesvol hierin;
  • In bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  • Kennis van en ervaring met het Microsoft Office pakket en tevens ERP-pakketten;
  • Kennis van en ervaring in de metaalsector is een pré;
  • Aanvullende opleiding kwaliteitsmanagement en leiderschap.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een interessante baan in een groeiende en internationale werkomgeving waarin wij eigen initiatief waarderen en wij jou een grote mate van vrijheid in handelen geven. Wij bieden volop ruimte voor persoonlijke groei. PM Aerotec verwacht namelijk van jou dat jij je blijft ontwikkelen.
Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals collectiviteitskorting op de zorgverzekering en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren of meer weten over deze vacature?
Word jij enthousiast van deze baan en spreekt jou onze organisatie aan?
Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@pmaerotec.nl t.a.v. Mariëlle van der Meché, HR Adviseur.
Voor inhoudelijke vragen kun je tevens contact opnemen de afdeling HR via telefoonnummer


074 – 24 34 234.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2021 | PM-GROUP